
Rijperweg 20
1464 MB WESTBEEMSTER
Postfach 1
1462 ZG WESTBEEMSTER
Niederlande
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Dieser Aussteller zeigt folgende Produktgruppen und Produkte:
The combination of our perfect feeding Beemster grounds, our honest and traditional way of making cheese, plus the continous focus on sustainability has led to exceptionally smooth and creamy cheeses. Cheeses that have won gold medals in competitions all over the world. Beemster Cheese has become Holland's most famous cheese. We are proud cheese makers. And we hope you also like the taste of success.
From 5 weeks for young cheese with a mild and creamy taste, to up to 26 months for the extra old cheese with a rich and intense taste. With the right temperature and humidity in our warehouse, they are turned and polished over and over to be sure they are aged to perfection.
Die Kombination aus unserer perfekten Fütterung mit Weidegras, unserer ehrlichen und traditionellen Art der Käseherstellung und unserem kontinuierlichen Fokus auf das Thema Nachhaltigkeit, führt zu dem außergewöhnlich weichen und cremigen Beemsterkäse. Einem Käse, der schon Goldmedaillen auf Wettbewerben in der ganzen Welt gewonnen hat. Beemster Käse ist Hollands berühmtester Käse geworden.
Wir sind stolze Käsemacher und wir hoffen, dass auch Ihnen der Geschmack des Erfolges gefällt. Mindestens 5 Wochen reifen unsere jungen Käse, mit einem mild-cremigen Geschmack, bis hin zu 26 Monaten für einen extra alten Käse mit einem reichhaltig exklusiven Geschmack.
Mit der richtigen Temperatur und Freuchtigkeit im Reifelager, werden sie immer wieder gedreht und poliert um sicher zu stellen, dass sie in Perfektion reifen.
Handcrafted by our Master Cheesemakers. Premium Dutch cheese from the Beemster polder. Rich and complex taste, firm texture. Aged for 18 months.
Handcrafted by our Master Cheesemakers. Premium Dutch cheese from the Beemster polder. Slightly sweet and nutty, buttery and mild taste, semi-soft texture.
Handcrafted by our Master Cheesemakers. Premium Dutch cheese from the Beemster polder Sweet, long-lasting and extra-nutty taste. Hard texture with small ‘crunchies’. Aged for 26 months.