Köln: 04.–08.10.2025 #anuga

DE Icon Pfeil Icon Pfeil
DE Element 13300 Element 12300 EN

ARTICHOKE FLOWER CONFIT IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

We harvest the Spanish artichoke straight from the field at the optimum stage of ripening, which guarantees the highest quality. After a few hours it is taken to the processing plant to be preserved at a low temperature in extra virgin olive oil. The artichokes are immediately frozen so as to preserve all their qualities without the need for colouring, preservatives, citric acid or whitening agents.

These artichokes are cooked so that they can be effortlessly turned into beautiful artichoke flowers upon opening them. This both looks stunning and is exceptionally tasty, making them extremely versatile in the kitchen.

Working with preserved vegetables can significantly minimise the time spent in the kitchen and offers both quality control and a constant supply of fresh produce. This allows you to offer innovative dishes with year-round availability to diners.

Zum Pressefach von CAPRICHOS DEL PALADAR SLU

Downloads zu dieser Pressemitteilung

Die Online-Pressefächer sind ein gemeinsamer Service der Koelnmesse GmbH und der NEUREUTER FAIR MEDIA GmbH. Verantwortlich für den Inhalt der Pressemitteilungen sind die jeweils herausgebenden Unternehmen. Diese stellen Koelnmesse GmbH von jeglichen Ansprüchen Dritter frei, welche im Zusammenhang mit dem Gebrauch der Online-Pressefächer entstehen. Diese Freistellung gilt insbesondere auch für Verstöße gegen das Urheber- und Markenrecht. Sie besteht auch dann fort, wenn die betroffene Pressemitteilung bereits aus den Online-Pressefächern herausgenommen wurde.