Köln: 04.–08.10.2025 #anuga

DE Icon Pfeil Icon Pfeil
DE Element 13300 Element 12300 EN

Pressefach von La Popsi d.o.o.

Halle/stand
4.1 E8
La Popsi d.o.o.
Ansprechpartner für die Presse:
Neza Mlakar
Subiceva ulica 7
1234 Menges
Slowenien
+38630310267
La Popsi ice pops are produced in our factory in Italy – the land of gelato. For each flavor the most important ingredient is Fruit – the highest quality. We use shock freezing technology which is a method of rapidly freezing fruits by exposing them to very low temperature for a short period of time. This method helps to preserve the texture, flavor and nutritional content of fruits. We preserve nutritional value (minimizing the loss of vitamins and other nutrients). We improve texture: with shock freezing we prevent the formation of large ice crystals that damage the cell structure of the food. Extended shelf life (and with that reducing food waste).

Vorhandene Pressemitteilungen


pasijonka_jpg.png
Aussteller: La Popsi d.o.o.

La Popsi - REAL FRUIT THAT MELTS , Donnerstag, 27. Juli 2023, 10:54, 1071 Zeichen

malina 3d_jpg.png
Aussteller: La Popsi d.o.o.

La Popsi - REAL FRUIT THAT MELTS, Donnerstag, 27. Juli 2023, 10:54, 3226 Zeichen

Die Online-Pressefächer sind ein gemeinsamer Service der Koelnmesse GmbH und der NEUREUTER FAIR MEDIA GmbH. Verantwortlich für den Inhalt der Pressemitteilungen sind die jeweils herausgebenden Unternehmen. Diese stellen Koelnmesse GmbH von jeglichen Ansprüchen Dritter frei, welche im Zusammenhang mit dem Gebrauch der Online-Pressefächer entstehen. Diese Freistellung gilt insbesondere auch für Verstöße gegen das Urheber- und Markenrecht. Sie besteht auch dann fort, wenn die betroffene Pressemitteilung bereits aus den Online-Pressefächern herausgenommen wurde.